Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Full stopp i Oslo Sporveier

De ansatte går til politisk streik.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Førstkommende tirsdag går de ansatte i Oslo Sporveier går til én times politisk streik. Dermed blir det full stopp i kollektivtrafikken mellom klokken 13 og 14 denne ettermiddagen.

Ifølge leder Stein Guldbrandsen i Oslo Sporveiers Arbeiderforening gjennomføres streiken i sympati med Jernbaneforbundets tre timer lange politiske streik samme dag. Denne streiken er en protest mot delprivatiseringen av Jernbaneverkets drifts- og produksjonsoppgaver.

- Internasjonale erfaringer med privatisering av skinnegående kollektivtrafikk er at passasjerer og ansatte blir taperne. Vinnerne er multinasjonale selskap som får nye forretningsområder med sugerør ned i offentlige kasser, sier Stein Gulbrandsen.

Informasjonssjef Bjørn Rydmark i Oslo T-banedrift opplyser til NTB at publikum må regne med full stopp i kollektivtrafikken i den timen streiken varer.

(©NTB)

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media