Arthur og hans fire koner:

Full stopp til over nyttår

Influenseren Arthur Urso er kjent for sin kontroversielle livsstil. Nå forteller han at han og konene skal ha sex-stopp til over nyttår.

INGEN MORO FØR NESTE ÅR: Arthur Urso sier han og konene skal bruke den siste tida av året på å lade batteriene. Foto: Jam Press.
INGEN MORO FØR NESTE ÅR: Arthur Urso sier han og konene skal bruke den siste tida av året på å lade batteriene. Foto: Jam Press. Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Den brasilianske influenseren og modellen Arthur O Urso skaper reaksjoner verden over for sin kontroversielle livsstil.

sin Instagram har han i lang tid frontet hverdagslivet med sine ni koner.

Urso giftet seg opprinnelig med de ni kvinnene for å feire fri kjærlighet og som en protest mot monogami, ifølge nyhetsbyrået Jam Press.

Ni har imidlertid blitt til fire, men fanskaren består - og det samme gjør de hyppige bildepostene av Urso og konene i alle slags settinger.

Sammen med de fire kvinnene Emelly, Amanda, Karol og Luana, har han ofte ulike modelloppdrag. De tjener også over 600 000 norske kroner i måneden på Only Fans, ifølge Jam.

Har sex-oversikt

Flere spør seg hvordan det går an å ivareta fire koner, når det i seg selv kan være vanskelig å holde én fornøyd.

På sin Instagram gir Urso flere personlige tips til dette: Der deler han hvordan han tar best mulig vare på damene sine, både fysisk og psykisk.

PÅ SWINGERSKLUBB: Milda Melland får seg en opplevelse utenom det vanlige når hun besøker det norske swingersmiljøet i «Insider FEM». Video: Rød Løper / Insider FEM Vis mer

Han røper imidlertid at det ikke alltid har vært like enkelt. Flere av konene han har hatt har hoppet av lasset underveis, nettopp grunnet mangel på oppmerksomhet og tilfredstillelse, innrømmer han.

Derfor har modellen nå laget en sex-oversikt: I et skjema holder han styr på hvilken kone som liker hva - slik at alle blir tilfredsstilte og glade, sier han til Jam Press.

MANGE OM BEINET: Flere koner har blitt til eks-koner med tida, forteller Arthur. Foto: Instagram/@arthurourso.
MANGE OM BEINET: Flere koner har blitt til eks-koner med tida, forteller Arthur. Foto: Instagram/@arthurourso. Vis mer

Sex-stopp til over nyttår

Selv om Urso tilsynelatende holder god kok med konene sine, krever det mye energi, forteller han åpent til nyhetsbyrået.

Det er en av grunnene til at han innfører sex-stopp til over nyttår:

- Jula er en viktig tid, en fin og rolig høytid som betyr mye. Det er ei tid for å ta vare på seg selv og andre, men også ei tid for å investere i litt andre type ting. Det er tid for å spare energi, sier han.

Videre forteller han at han har hatt sex-stopp hver jul de siste åra, og at det er noe han ønsker å fortsette med.

- Noen av konene mine syntes dette var rart i begynnelsen, men de er blitt vant til det nå, og er enige med meg om at det er en fin ting. Vi har rett og slett sex-faste. Det er slutt på samleie til over nyttår, kommenterer han.

Den brasilianske influenseren sier at klemming er lov, men der går grensa. «Krana» er altså stengt til litt utpå nyåret, forsikrer han.

ÅRETS JULEKORT: Arthur Urso og konene feirer jula i det lange og breie. Det er bare sengekosen som utestår for gjengen. Foto: Jam Press.
ÅRETS JULEKORT: Arthur Urso og konene feirer jula i det lange og breie. Det er bare sengekosen som utestår for gjengen. Foto: Jam Press. Vis mer

Feirer med foreldre og svigerforeldre

I jula skal Urso feire med de fire konene, foreldrene sine og konenes foreldre.

- Festen blir stor og huset blir fullt. Vi har masse kjærlighet å gi, alle sammen, og det blir god mat og god stemning, sier polygamisten til nyhetsbyrået.

Urso trekker fram hvor viktig det er å vie høytida til familie og venner, og sier det er viktig å lade batteriene.

Den brasilianske modellen forsikrer at det ikke skal stå på julekosen, men sengekosen må altså vente til neste år, presiserer han.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer