UVÆR: 
Rogaland rammet av kraftig snøvær med rekordstore mengder snø. 
Bilberger Kjell Rimestad jobber lange dager for Falck nå som snøkaoset er på sitt verste. Her er han i ferd med å berge en av mange biler i løpet av dagen.
Foto: Kent Skibstad / NTB scanpix
UVÆR: Rogaland rammet av kraftig snøvær med rekordstore mengder snø. Bilberger Kjell Rimestad jobber lange dager for Falck nå som snøkaoset er på sitt verste. Her er han i ferd med å berge en av mange biler i løpet av dagen. Foto: Kent Skibstad / NTB scanpixVis mer

Full storm og snø som går over til regn

Slik blir uværsdagen.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

For fylkene Vest-Agder, Aust-Agder, Telemark, Vestfold, Østfold, Oslo og Akershus og Buskerud meldes det om snø og vind som gir vanskelige kjøreforhold lørdag, vesentlig først på dagen og i indre områder.

For Rogaland er det lørdag formiddag fremdeles østlig, full storm utsatte steder, men utover dagen vil vinden minke til sørøstlig sterk kuling. Snø og snøfokk vil fortsette å gi vanskelige kjøreforhold, og nedbøren går etter hvert over fra snø til regn.

I Hordaland er det lørdag formiddag fremdeles østlig storm utsatte steder, men også her minker vindstyrken, til sørøstlig sterk kuling utover dagen. Det samme gjelder for Sogn og Fjordane der det lørdag formiddag var østlig liten storm utsatte steder.

Det varsles liten storm på kysten av Trøndelag, som riktignok minker utover dagen. I Nord-Norge ventes det vanskelige kjøreforhold i fjellet i Nordland.

(NTB)