Full voldtektsalarm i Ålesund

Flere menn skal være pågrepet.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet.no): Ålesunds-politiet har iverksatt full etterforskning etter at en kvinne skal ha blitt voldtatt i en leilighet i byen. Flere menn skal være pågrepet i saken.

- Jeg kan bekrefte at vi jobber med en voldtektssak som ble meldt i 02.30-tida, noe særlig mer kan jeg ikke si på dette tidspunktet, sier en lite pratsom operasjonsleder Trygve Ødegård ved Sunnmøre politidistrikt til Dagbladet.no.

Det er imidlertid på det rene at tekniske etterforskere - med bistand fra flere patruljer - har drevet undersøkelser inne i en leilighet i sentrum av sunnmørsbyen, og at det nå er satt opp vakt utenfor den kommunale blokka.

Ifølge Dagbladet.no\'s opplysninger skal politiet ha pågrepet til sammen fem menn på ulike steder i byen - etter at det angivelige offeret hadde vært til undersøkelse på Ålesund sjukehus, der hun fortsatt skal være innlagt.

Operasjonsleder Ødegård vil verken bekrefte eller avkrefte disse opplysningene.

- Det er for tidlig i etterforskningen til å si noe eksakt om detaljene i etterforskningen nå. Vi forventer å kunne uttale oss mer spesifikt utover formiddagen, sier Trygve Ødegård ved Sunnmøre politidistrikt til Dagbladet.no.

Dagbladet.no følger saken.

FULL ETTERFORSKNING: Tekniske etterforskere på vei inn i blokka der den angivelige voldtekten skal ha skjedd. MMS-foto: ODD GRYTEBUST
FULL ETTERFORSKNING: Tekniske etterforskere på vei inn i blokka der den angivelige voldtekten skal ha skjedd. MMS-foto: ODD GRYTEBUST Vis mer
Full voldtektsalarm i Ålesund