Fulle taxisjåfører ville på jobb etter bytur

Snek seg inn vindusveien og begynte å jobbe.

ARBEIDSFLITTIGE KARER: De to taxisjåførene som hadde vært på byen i Søre i natt, ville på jobb selv om de kanskje burde ha gått hjem. Ill-foto: Colourbox.
ARBEIDSFLITTIGE KARER: De to taxisjåførene som hadde vært på byen i Søre i natt, ville på jobb selv om de kanskje burde ha gått hjem. Ill-foto: Colourbox.Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): Det skjer mye rart rundt om i det ganske land i døgnets første små timer.

Da finner man nemlig de av oss som nettopp har startet dagen og er på vei til jobb ute i gatene, i skjønn forening med alle bygjengere som er på vei hjem eller videre ut i natten.

Det beste er å ikke kombinere de to. Som uttrykket sier det: Ikke bland «business and pleasure».

Fuktig bytur Det var nemlig det de forsøkte seg på, de to taxisjåførene fra Søre som i dag blir omtalt i politiloggen til operasjonssentralen i Sunnmøre politidistrikt.

Etter en fuktig bytur bestemte de to seg for at de ville på jobb.

- Etter en tur på et av bygdas skjenkesteder fant de det for godt å ta seg inn på drosjesentralen hvor de til vanlig arbeider, heter det i loggen.

Dette skjedde like før 2.45 i natt.

Inn gjennom vinduet - Der ville de bistå med å ta imot bestillinger og fordele disse til drosjene som var på jobb, skriver politiet.

Den nattlige arbeidsforsøket tok imidlertid brått slutt da politiet ble tilkalt. Publikum i taxikøen reagerte på de to som klatret inn gjennom vinduet, og kontaktet politiet.

- «Ekstravakten» tok etter hvert slutt for de to, skriver politiet i sin logg.