Dømt for brutalt knivdrap:

Fullførte frokosten og søkte «slippe unna med mord»

Mann i 20-åra serverte utrolig forklaring etter å ha meldt seg selv for politiet.

DREPT: Onsdag 18. oktober i fjor ble en 25 år gammel mann drept i Södermalm. 17 timer seinere meldte leietakeren seg for politiet. Foto: Thommy Tengborg / TT / NTB Scanpix
DREPT: Onsdag 18. oktober i fjor ble en 25 år gammel mann drept i Södermalm. 17 timer seinere meldte leietakeren seg for politiet. Foto: Thommy Tengborg / TT / NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

19. oktober i fjor ble en 25 år gammel mann funnet død i en leilighet på Södermalm i Stockholm. Noen timer seinere kom en finsk mann i 20-åra på politistasjonen og meldte fra om drapet - og hevdet at han selv sto bak.

Det mannen forklarte 17 timer etter at hendelsen fant sted, er noe helt utenom det vanlige, melder svenske Expressen.

Meldte seg selv

Det var på formiddagen denne onsdagen i oktober at mannen ble drept i sin egen leilighet. Klokka 03.30 natt til torsdag meldte leietakeren seg for politiet.

- En person har kommet inn på stasjonen og hevdet at han er gjerningsmannen. Han er pågrepet nå, fortalte stasjonssjef ved politiet på Södermalm, Magnus Nilsson, til Aftonbladet.

Samtidig som en politipatrulje ble sendt til den aktuelle adressen - og fikk øye på et åsted som tydet på at det hadde skjedd noe unaturlig - satt 20-åringen i avhør med politiet.

- Med en gang vi kom inn i leiligheten, var det åpenbart at det ikke dreide seg om et naturlig dødsfall, sa Mikael Pettersson i Stokholm-politiet til SVT Nyheter om åstedet med offeret som ble funnet med stikkskader over store deler av kroppen.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer