Fullsatt kirke for Linn (33)

Begraves hjemme på Stathelle i dag.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

STATHELLE/OSLO (Dagbladet): Linn Madelen Bråthen (33), som ble funnet død i vannet nær Breviksbrua i Telemark 3. august, begraves fra Stathelle kirke i dag.

Det har strømmet på med folk som vil vise Bråthen den siste ære, og kirka, med en kapasitet på 300 personer, var fylt til randen.

- Det var en enkel, men fin seremoni, sier en av deltakerne på begravelsen til Dagbladet.

Politiet konkluderte allerede samme dag som 33-åringen ble funnet, med at hun hadde tatt livet av seg selv ved å hoppe fra brua. Etter at ei venninne av henne la fram videobevis, ble det imidertid tatt ut drapssiktelse mot en politimann i 40-åra, også han fra Stathelle.

Etterforskerne tror nå politimannen løy gjentatte ganger om hendelsesforløpet natt til 3. august, for å skjule at han dyttet eller kastet sin nære bekjente Bråthen utfor brua.

Politimannen framstilles for fengsling i Tønsberg tingrett i dag. Hadde han ikke blitt pågrepet, ville han vært aktuell som kistebærer under dagens begravelse, melder TV 2 Nyhetene.

POLITIMANN SIKTET: En politimann i 40-årsalderen er siktet for å ha drept Bråthen natt til 3. august. Her er de to sammen på vei mot Breviksbrua den aktuelle natta. Foto: PRIVAT
POLITIMANN SIKTET: En politimann i 40-årsalderen er siktet for å ha drept Bråthen natt til 3. august. Her er de to sammen på vei mot Breviksbrua den aktuelle natta. Foto: PRIVAT Vis mer