Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Fullsatt kirke i Oda Moes begravelse

Bygdefolket samlet seg i sorg over den 15 år gamle jenta som ble offer for et drap søndag 1. november.

FULLSATT: 
Begravelsen for Oda Moe som ble funnet drept søndag 1. november, fant sted i en fullsatt Børsa kirke i Skaun i Sør-Trøndelagi dag. Foto: Gorm Kallestad / Scanpix
FULLSATT: Begravelsen for Oda Moe som ble funnet drept søndag 1. november, fant sted i en fullsatt Børsa kirke i Skaun i Sør-Trøndelagi dag. Foto: Gorm Kallestad / Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

|||Børsa kirke i Skaun kommune var fullsatt ved gravferden til Oda Moe i dag. Bygdefolket samlet seg i sorg over den 15 år gamle jenta som ble offer for et drap søndag 1. november.

Sogneprest Stein Ellinggard forrettet ved begravelsen og holdt minnetalen over en aktiv ungdom med store evner, mange interesser og stor aktivitet innen idrett og musikk.


- Det finnes ikke noe som kan dekke over det tapet og den smerten som dere må kjenne på nå og i tiden framover, sa presten i andakten ved båren.


TOK FARVEL: Sogneprest Stein Ellinggard forrettet under begravelsen. . Foto: Gorm Kallestad / Scanpix
TOK FARVEL: Sogneprest Stein Ellinggard forrettet under begravelsen. . Foto: Gorm Kallestad / Scanpix Vis mer

- Dere har det forferdelig vondt, og i kirken i dag er det mange som har det vondt. For det som har rammet dere, har også gått inn på veldig mange mennesker her i bygda, ja ut over hele landet, sa Ellinggard.

(NTB)


DREPT: Oda Moe ble funnet drept søndag 1. november. Foto: Gorm Kallestad / Scanpix
DREPT: Oda Moe ble funnet drept søndag 1. november. Foto: Gorm Kallestad / Scanpix Vis mer
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media