TEXAS: Det ble mye trafikk utenfor Shell/7-eleven Dalsbråten i Hønefoss, da bensinstasjonen satte ned prisene til 9,99 i ettermiddag. Foto: Bjarne Bjerkeli
TEXAS: Det ble mye trafikk utenfor Shell/7-eleven Dalsbråten i Hønefoss, da bensinstasjonen satte ned prisene til 9,99 i ettermiddag. Foto: Bjarne BjerkeliVis mer

Fullstendig trafikkaos etter at bensinstasjon satte ned prisen til 9,99: - Det tar 20 minutter å kjøre 500 meter

- Vi forlanger at innehaver ordner opp!

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): Like før klokka 15.30 i ettermiddag tikket det inn en noe merkelig melding fra Nordre Buskerud politidistrikt.

- Store trafikale problemer på grunn av bensinstasjon som selger diesel for kr 9,- per liter. Politiet til stedet.

Dagbladet fikk like etterpå kontakt med operasjonssentralen i Nordre Buskerud. Bensinstasjonen det dreier seg om ligger i Osloveien i Hønefoss.

- Det har skapt fullstendig kaos. Det er køer fra Hønefoss sentrum og opp til E16, etter at et rykte om billig diesel mellom 15-17 har nådd ut. Vi har sendt ut en patrulje for å be innehaver ordne opp i situasjonen, sier operasjonssleder Ole Tom Hovind til Dagbladet.

Bensinstasjonen det dreier seg om er Shell/7-eleven på Hønefoss. Daglig leder Bjarne Bjerkeli innrømmer at det er litt kaos utenfor bensinstasjonen.

- Det er ganske greit med kø, og helt «Texas». Vi holdt nesten på å sperre E16 tidligere i ettermiddag, men nå er det mer flyt. Vi har hatt løpende dialog med politiet, og vi har nå kontroll på situasjonen, sier Bjerkeli til Dagbladet, og presiserer at prisen på tavla drivstoffet er 9,99 per liter.

20 minutter på 500 meter - Vi forlanger at innehaver rydder opp, ellers må vi sperre innkjøringa til stasjonen, sier han.

Hovind forklarer at han aldri har opplevd noe liknende.

- Det er mange sinte og fortvilte bilister som ringer. De bruker 20 minutter på å kjøre 500 meter. Det er ikke normalt i Hønefoss, og i tillegg er det ved arbeidsdagens slutt. Han må få orden på køen eller sette opp prisen igjen, sier Hovind.

Planlagt stunt Bjerkeli forklarer at prisen er satt ned både i dag, i morgen og fredag.

- Det er et planlagt stunt. Vi gjør det fordi vi vant prisen for «Årets kjøpmann» i Reitangruppen, sier Bjerkeli.

- Jeg hadde forventa at det skulle bli trykk, men at det skulle ta av så mye, hadde jeg ikke trodd, sier han.