Fullt hus 17. mai til tross for streik

Mens de ansatte streiker, holder restauranter og hoteller åpent i pinsen og på 17. mai.

STREIKERAMMET 17. MAI-BALKONG: Stor stemning på balkongene på Grand Hotel i fjor. I år streiker 35 ansatte ved det ærverdige hotellet.
STREIKERAMMET 17. MAI-BALKONG: Stor stemning på balkongene på Grand Hotel i fjor. I år streiker 35 ansatte ved det ærverdige hotellet. Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): I dag blir 269 nye medlemmer av Fellesforbundet tatt ut i streik. Totalt streiker nå 7250 hotell-, restaurant- og kantineansatte. Det gjør det vanskelig å få tak i hotellrom og restaurantbord i pinsehelga og på 17. mai. Her kan du lese hvilke hoteller og restauranter der ansatte streiker

17. mai får noen heldige panoramautsikt til barnetoget på balkongene på ærverdige Grand Hotel.

Hotellets rom ut mot Karl Johan, der barnetoget passerer på vei til Slottsplassen, er bortbestilt flere år i forveien. Men i år kunne det ha blitt lukkede vinduer og tomme balkonger på grunn av streiken.

Men til tross for at 35 ansatte ved hotellet er i streik, vil hotellet holde åpent og 17. mai-pyntede gjester vil få plass på balkongene. Dette fordi at det bare er restaurantdelen av hotellet som er tatt ut i streik, og ikke driften av selve hotellet.

Kommersiell direktør på Grand Hotel Angelica Montez de Oca, sier til Dagbladet at de avventer situasjonen når det gjelder 17. mai, og planlegger deretter.

- Vi er i dialog med våre gjester, og vil holde dem informert, sier Montez de Oca.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer