Fullt kaos på E18

Flere ulykker, der en bil blant annet sto i brann, skapte store problemer i trafikken på E18 søndag ettermiddag.

I BRANN: En bil står i brann ved Løkentunnelen på E18. Foto: Lars Gulbrandsen/Dagbladet
I BRANN: En bil står i brann ved Løkentunnelen på E18. Foto: Lars Gulbrandsen/Dagbladet Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Dagbladet meldte tidligere søndag om kø og store forsinkelser på E18 i Telemark. Mange er på vei hjem fra hytta etter langhelga, og det fører til lange køer og store forsinkelser. Dette har også fortsatt utover ettermiddagen.

Politiet i Sør-Øst oppfordrer reisende på strekningen til å ta alternative ruter til Oslo. Dagbladets reporter på stedet melder om stor kødannelse og tilnærmet kaos på E18.

Klokka 16.19 fikk nødetatene melding om to biler som kjørte inni hverandre på E18 ved Løkentunellen nord for Holmestrand i nordgående retning.

Her er også brannvesenet på plass og slukker en brann som har oppstått i det ene kjøretøyet. Operasjonsleder André Kråkenes opplyser at en bilist trolig har stukket fra åstedet.

- Brannvesenet har kontroll på brannen, og det er ikke meldt om alvorlige personskader, opplyser Kråkenes til Dagbladet.

Han sier at det så smått er bevegelse i køen klokka 16.55 og at ett kjørefelt er åpnet, men at trafikanter må regne med at det er kø på strekningen. Av alternative kjøreruter til Oslo, er det anbefalt å kjøre om Holmestrand.

I tillegg kom nødetatene over enda et uhell på vei til Løkentunnelen, i Islandskrysset. Her var fire kjøretøy involvert, og personene ses til av ambulanse på stedet.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer