Gabby Petito og Brian Laundrie

Funn av levninger etter søk

Politiet kan ha funnet Brian Laundrie.

NY VIDEO: Amerikansk politi har frigitt en ny video i forbindelse med drapet på 22 år gamle Gabby Petito som viser at hun muligens utfører håndsignalet for hjelp. Video: MOAB Police Department. Reporter: Julie Tran / Dagbladet Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

I Florida er det funnet levninger av det politiet antar er et menneske. I det samme området er de personlige eiendelene til Brian Laundrie (23) også funnet.

På en pressekonferanse seint onsdag kveld bekrefter FBI-agent Michael McPherson på et pressetreff at de har funnet en ryggsekk og en notatbok, som trolig tilhører Laundrie, skriver CNN.

- Jeg vet at dere har mange spørsmål, men vi har foreløpig ikke alle svarene, sa McPherson til det frammøtte pressekorpset.

For første gang betegnet også FBI Laundrie som en «person av interesse» i etterforskningen av drapet på Gabby Petito.

KAN VÆRE FUNNET: Brian Laundrie (t.v.), forloveden til Gabby Petito kan ha blitt funnet død. Foto: Florida Police / Reuters / NTB
KAN VÆRE FUNNET: Brian Laundrie (t.v.), forloveden til Gabby Petito kan ha blitt funnet død. Foto: Florida Police / Reuters / NTB Vis mer

Laundrie har vært savnet i over én måned, men foreløpig er det ingen som har bekreftet at det er 23-åringen som er funnet.

Tipset av foreldrene

Ifølge kanalen skal det være Laundries foreldre som har bedt politiet dra til området der noen av Brians eiendeler ble funnet.

Det forteller familiens advokat, Steven Bertolino.

- Chris og Roberta Laundrie dro til Myakkahatchee Creek Environmental Park i morges for å lete etter Brian.

Der møtte de FBI og det lokale politiet, som ble informert om intensjonen med besøket i området i går.

- Etter et kort søk fant de gjenstander som tilhørte Brian. Det gjorde at det ble gjort et utvidet søk i området, forklarer advokaten.

Det utvidede søket gjorde at de antatte menneskelevningene ble funnet.

Stor leteaksjon

Forloveden til Laundrie, Gabby Petito, ble funnet død i Grand Teton nasjonalpark i Wyoming 19. september.

Obduksjonsrapporten viser at 22-åringen døde av kvelning og FBI betegner det som et drap.

Laundrie, som ifølge politiet er «en person av interesse», vendte i starten av september hjem fra ferien alene, og nektet å svare på hvor kjæresten var. Siden har han vært som sunket i jorda - til tross for at politiet har jaktet på ham i flere uker.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer