SØKER: En rekke fly og skip leter etter det forsvunne flyet. Når det kommer meldinger om større eller mindre funn i havet sendes letemannskaper ut for å avkrefte eller bekrefte om det stammer fra flyet. Det er utfordrende å finne gjenstandene i det enorme havområdet. Foto: REUTERS/ NTB scanpix
SØKER: En rekke fly og skip leter etter det forsvunne flyet. Når det kommer meldinger om større eller mindre funn i havet sendes letemannskaper ut for å avkrefte eller bekrefte om det stammer fra flyet. Det er utfordrende å finne gjenstandene i det enorme havområdet. Foto: REUTERS/ NTB scanpixVis mer

Funn i havet fanget av fransk satellitt

I søkeområdet etter MH370.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): Dagens pressekonferanse med malaysiske myndigheteri forbindelse med søkene etter det savnede Malaysia Airlines-flyet MH 370 er trolig avlyst.

Sky News melder nå at malaysiske myndigheter oppgir at en fransk satellitt skal ha tatt bilder av noe i havet i den sørlige korridoren utenfor Australia.

Opplysningene er også bekreftet på Facebook-sidene til malaysiske myndigheter.

I går ble det kjent at en kinesisk satellitt hadde tatt bildet av en 22 x 13 meter stor gjenstand i det samme søkebeltet. Det er ennå verken bekreftet eller avkreftet om bildene er av rester etter det savnende flyet.

Dagbladet kommer med mer.