Funnet bakbundet og drept i bagasjerommet

Politiet i Sverige står uten noen mistenkte gjerningsmenn etter at en 65-åring ble funnet drept, bakbundet på hender og føtter, i bagasjerommet i sin egen bil.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Mannen dro til en auksjon den 19. november, og kom aldri tilbake, skriver svenske Aftonbladet.se. Alt tyder på at pensjonisten har ligget i bagasjerommet på sin røde Volvo i to uker.

Thomas Servin ved Skåne lensmannskontor opplyser til det svenske nyhetsbyrået TT at det ikke var noen synlige skader på mannen, og at han hadde på seg jeans og skinnjakke da han ble funnet.

- Han ble funnet bakbundet på hender og føtter på en spesiell måte som kan lede oss til gjerningsmennene, sier Servin.

Politiet ble varslet lørdag etter at en kvinne hadde oppdaget den røde Volvoen stående parkert på en skogsvei i Skåne. Hun reagerte fordi hun hadde sett den samme bilen stå på samme sted også 20. november.

Politiet forsøker nå å kartlegge hvem som var på auksjonen. Foreløpig vet de ikke om 65-åringen hadde kjøpt noe under auksjonen.

Den drepte er foreløpig ikke identifisert, men politiet tror at det er den 65 år gamle bileieren de fant i bagasjerommet. Mannens søster meldte ham savnet den 21. november etter at hun ikke hadde fått kontakt med ham på et par dager,

Politiet kjenner ikke til at mannen hadde noen fiender. 65-åringen gikk av med pensjon fra sin jobb i Volvo for fem år siden, skriver Aftonbladet.