Kvinne (70) meldt savnet:

Funnet begravet i betong

Amerikanske Lynn Gay Keene (70) ble meldt savnet av familien. Seinere fant politiet menneskelige levninger i huset hennes.

FUNNET I KJELLEREN: Da politiet ransaket huset til Lynn Gay Keene (70) i Nord-Carolina fant de menneskelige levninger begravet i betong i kjelleren av huset. Foto: Avery County Sheriff's Office
FUNNET I KJELLEREN: Da politiet ransaket huset til Lynn Gay Keene (70) i Nord-Carolina fant de menneskelige levninger begravet i betong i kjelleren av huset. Foto: Avery County Sheriff's Office Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Liket av en kvinne ble funnet begravet i betong i kjelleren, to måneder etter at kvinnen ble meldt savnet. Dette sier amerikanske myndigheter.

Ifølge politiet ble Lynn Gay Keene (70) fra Nord-Carolina drept. Politiet leter nå etter hjemmehjelpen hennes.

Dette skriver Sky News.

Drap

Keene snakket sist med familien 14. juni, og ble meldt savnet 30. juli.

Detektiver gjennomsøkte huset hennes i Linville Falls, men fant ingenting. De la derimot merke til at bilen hennes manglet.

Bilen ble seinere funnet forlatt 2. august, mer enn 16 mil unna i Cherokee, Nord-Carolina. Bilen var en Lincoln Town Car fra 2000. Den var låst, og nøklene ble funnet under førersetet.

Betjenter fikk en ransakingsordre for hjemmet hennes, der de fant menneskelige levninger begravd i betong i kjelleren av huset.

Det ble foretatt en obduksjon, og tannbevis bekreftet at de menneskelige restene var Keene. Obduksjonen konkluderte også med at dødsårsaken var drap.

Identitetstyveri

Avery County lensmannskontor sier at de leter etter en «person av interesse» i forbindelse med dødsfallet. Myndighetene leter nå etter en kvinne som familien ansatte som hjemmehjelp for Keene.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer