Savnet kvinne:

Funnet begravet under steiner

Søket etter en savnet kvinne - som forsvant under en fjelltur i Montana - hadde et tragisk utfall.

FORSVANT: Den erfarne friluftsentusiasten Tatum Morell (23) forsvant etter en tur opp fjellet Whitetail Peak i Montana i juni. Foto: Carbon County Sheriff's Office
FORSVANT: Den erfarne friluftsentusiasten Tatum Morell (23) forsvant etter en tur opp fjellet Whitetail Peak i Montana i juni. Foto: Carbon County Sheriff's Office Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Tatum Morell (23) ble sist observert tidlig i juli, da hun gikk opp fjellet Whitetail Peak i Montana. Dette skriver NBC Montana.

Nå er hun funnet omkommet.

- Etter nesten to måneder med omfattende søk er vi lettet over at hun endelig kan returneres til familien, sier nestleder i Red Lodge brann- og redningsetat, Jon Trapp, i et Facebook-innlegg.

- Overgår alt

Myndighetspersoner tror at 23-åringen, som var en erfaren turgåer, ble fanget i et steinras på vei opp Beartooth-fjellene, og pådro seg dødelige skader.

Store redningsmannskaper lette etter Morell, og det ble brukt både hunder, helikoptre, bakkesøk og andre midler for å prøve å finne henne i det steinete terrenget i Beartoth-fjellene, ifølge CBS og KTVQ.

- Innsatsen de frivillige la ned i søket etter Tatum overgår alt jeg noen gang har sett i mine 17 år med søk- og redningsoperasjoner. Det var helt fantastisk, sier Trapp.

- Ekstremt vanskelig

Morell ble funnet av et følge som var på vei opp samme rute. De la først merke til forlatt utstyr, før de fikk øye på liket av henne innimellom steinene.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer