Funnet bevisstløs og blødende på åpen gate

Mann (37) funnet med stikkskader i Trondheim. To personer er siktet.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet.no:) En 37 år gammel mann ble funnet blødende med alvorlige stikkskader i Trondheim i morges. To personer er siktet i saken.

En forbipasserende fant den alvorlig skadde mannen utenfor et boligkompleks på Nedre Elvehavn i Trondheim og meldte fra til politiet klokken 6.16 i morges, skriver NTB. 

Ifølge St. Olavs hospital var mannen blitt stukket med kniv, men Sør-Trøndelag politidistrikt vil ikke bekrefte hvordan mannen var påført skadene.

- Mannen ble funnet bevisstløs på fortauet og han blødde fra sår i en arm og brystet. Han er ikke livstruende skadd, sier kriminalvaktleder ved Sentrum politistasjon Kjell Brevik til NTB.

Brevik er tilbakeholden med opplysninger om saken og viser til at etterforskningen fortsatt er i en tidlig fase.

- To personer, en kvinne i 35-årsalderen og en mann på rundt 30 år, ble pågrepet i en leilighet like ved der mannen ble funnet. De har status som siktede, og vil bli avhørt i løpet av dagen, sier Brevik til Dagbladet.no.

Han vil verken kommentere om det er noen forbindelse mellom offeret og de to siktede eller om de antatt involverte tilhører noe spesielt miljø.

- Det får etterforskningen eventuelt avdekke. Vi har også håp om å kunne avhøre offeret i løpet av dagen, sier kriminalvaktleder Kjell Brevik til Dagbladet.no.

St. Olavs hospital betegner offerets helsetilstand som alvorlig, men stabil.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer