Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Funnet død et døgn etter trafikkulykke

Politiet tror mannen ble påkjørt etter dobbeltulykke.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

 Politiet tror mannen som tirsdag ble funnet død ved avkjørselen til Jessheim fra E6 ved Gardermoen, ble påkjørt i en trafikkulykke et døgn tidligere.

Mannen i 40-årene ble funnet død tirsdag. Først onsdag blir identiteten hans bekreftet.

Avhør i løpet av tirsdag gjør at politiet er i stand til å sette funnet av den døde mannen i forbindelse med en trafikkulykke på samme sted, ved riksvei 35 ved Vestmoen bru, mandag morgen.

- På grunnlag av avhør og foreløpige funn etter tekniske undersøkelser, kan vi ikke utelukke at mannen er blitt påkjørt av en annen bil som kjørte ut av veien på samme sted, sier politioverbetjent Karl Vidar Solberg ved Ullensaker lensmannskontor til NTB.
Tre biler
Til sammen skal rundt fem personer ha hatt tilknytning til ulykken.

- Det vi tror hittil, er at det først kjørte en bil av veien. Føreren kom seg ut, og varslet bilist nummer to om at han hadde kjørt utfor. En bil nummer tre har deretter trolig kjørt ut på samme sted, og truffet den første bilisten, som kan ha vært mannen som tirsdag ble funnet død, sier Solberg.

Mannen som ble funnet død ble ikke meldt savnet mandag. Først tirsdag morgen ble politiet informert av arbeidsgiveren om at mannen ikke dukket opp til avtalt tid på jobb.


Vet mer onsdag 
Om årsaken til at det tok et døgn før mannen ble funnet, sier Solberg:

- Vi hadde mandag ikke grunn til å tro at dette endte slik det gjorde. Vi fikk opplyst at det ikke var personskader, sier han.

Først da politiet tirsdag fikk melding om at en mann var savnet, ble det satt i gang etterforskning. Solberg håper videre avhør og tekniske undersøkelser onsdag vil bringe mer klarhet i hendelsesforløpet. Da vil også mannens identitet trolig bli bekreftet. (NTB)