Chicago, USA

Funnet død etter fem år

For over fem år siden forsvant 22 år gamle Cheyann Klus fra USA. Nå bekrefter politiet at de har funnet levningene etter henne.

FUNNET: 22 år gamlet Cheyann Klus er funnet død etter å ha vært savnet i fem år. Foto: DuPage County sheriff's office
FUNNET: 22 år gamlet Cheyann Klus er funnet død etter å ha vært savnet i fem år. Foto: DuPage County sheriff's office Vis mer
Publisert

Den amerikanske kvinnen Cheyann Klus (22) ble for over fem år siden meldt savnet. Nå bekrefter politiet at de har funnet levningene etter jenta. Det skriver CBS News.

Cheyann Klus ble observert for siste gang i hennes eget hjem i byen Downers Grove i Illinois i USA 27. november 2017. Natt til andre desember skal kvinnen ha reist til Chicago, en snau halvtime fra eget hjem. Der stoppet alle spor.

Nå, over fem år seinere, bekrefter amerikanske myndigheter at de har funnet levningene etter 22-åringen.

I en uttalelse til CBS sier politikontoret i Cook County at de jobbet sammen med politiet i DuPage og FBI forrige uke for å identifisere om funn av levninger kunne være etter Klus.

På mandag delte familien hennes på Facebook at politiet hadde bekreftet å ha funnet levningene hennes.

- Politikontoret vil fortsette å samarbeide med politiet i Chicago for å etterforske omstendighetene rundt dødsfallet, men vi er takknemlige for å kunne bringe en viss grad av oppklaring til familien hennes, sa politisjefen i Cook County, ifølge nyhetsnettstedet.

Familien til Klus skrev mandag på Facebook at de sørger over å ha fått bekreftet dødsfallet til 22-åringen, og at de vil avholde en privat minnestund nå som hun har blitt funnet.

Tall fra FBI viser at over 600 000 mennesker forsvinner i USA hvert år.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer