Funnet død etter fest

Bare timer etter at ekteparet hadde vært på en bursdagsfest hos venner, ble kona (63) funnet død utenfor ekteparets bolig.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

DRØBAK (Dagbladet): Ektemannen (74) er foreløpig siktet for legemsbeskadigelse med døden til følge, og satt utover dagen og kvelden i går i avhør hos politiet i Frogn.

Det barnløse parets boligadresse i Drøbak var velkjent for politiet. Gjentatte ganger har det lokale lensmannskontoret måttet rykke ut pga. husbråk hos ekteparet, seinest 1. januar i år, og alltid i forbindelse med overdrevent alkoholinntak hos ektemannen.

Beruset mann

- Han har ikke tidligere skadet kvinnen fysisk, og gemyttene har alltid roet seg når vi har ankommet. Husbråket har oppstått i forbindelse med beruselse hos mannen. Kvinnen har aldri anmeldt ektemannen for disse forholdene, sier fungerende lensmann Thor Anders Aamodt i Frogn.

Det var ektemannen selv som ringte nødnummeret 112 rett før klokka 08 søndag morgen. Kort tid etter var både ambulanse og en politipatrulje fra Nesodden på plass. Gjenopplivingsforsøk på kvinnen var forgjeves, og hun ble konstatert død kort tid etter.

- Vi kan ikke si noe om dødsårsaken ennå. Først når obduksjonsrapporten foreligger, vil vi kunne si noe om dette. Seks åstedsgranskere, tre lokale og tre teknikere fra Kripos, gransket i går parets bolig og uteområdet rundt, opplyser Aamodt.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer