Funnet død etter tre måneder

29-åringen har vært savnet i tre måneder. Nå er han funnet død i Sveits.

DØD: Aiden Roche ble funnet livløs i de sveitiske alper. Det bekrefter familien hans. Foto: SWNS
DØD: Aiden Roche ble funnet livløs i de sveitiske alper. Det bekrefter familien hans. Foto: SWNS Vis mer
Publisert

Forrige uke fant politiet i Sveits liket av en britisk turgåer, som hadde vært savnet i tre måneder.

Det var Aidan Roche (29) fra Middlesbrough i England som ble funnet, ifølge The Guardian.

Familien hans bekrefter dødsfallet overfor avisa.

Sist noen hørte fra den britiske ingeniøren var 22. juni. Da var Roche i Grindelwald-området i de sveitsiske alpene, omtrent 80 kilometer fra hovedstaden Bern.

Skjønte noe var galt

Roche hadde vært på den 12. dagen av en to ukers campingtur da noen sist hørte fra ham.

Venninnen hans Beth Taylor skjønte noe var alvorlig galt, da hun eller familien ikke hadde hørt fra Roche etter noen dager.

Non Stop - En fjellcamp i Pakistan opplever plutselig steinras hvor en gigantisk kampestein kommer rullende ned mot dem Vis mer

- Han ville aldri forsvunnet slik. Det går vanligvis ikke en dag uten at han tar kontakt med venner og familie, deler bilder eller videoer. Han er en del av en stor vennegjeng, og han ville ikke bare blitt borte på den måten, sa Taylor da han fortsatt var savnet.

Broren: - Rammet oss hardt

Connor Roche, broren, har i en uttalelse sagt at familien fikk bekreftet forrige uke at Aidans kropp var funnet av politiet i nærheten av en sti i området.

- Nyheten har rammet oss alle hardt, selv med dette resultatet i tankene våre de siste månedene. På vegne av hele familien min vil jeg si takk til alle som har hjulpet oss gjennom dette. Vi har fått støtte fra mange mennesker, som har hjulpet oss gjennom usikkerhet og uroen. Det har også vist oss hvor elsket Aidan var, sier broren til The Guardian.

Familien hans samlet inn over 32 000 britiske pund gjennom tida Roche har vært savnet. Det tilsvarer 420 000 norske kroner.

Dette førte til at flere bidro i søket for å finne ham, blant annet et redningshelikopter.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer