Funnet død i ferieparadis

Det amerikanske paret forsvant etter å ha lagt ut på en kajakktur.

FORSVANT: Ekteparet Corey Allen og Yeon-Su Kim forsvant under en kajakktur i Mexico. Nå er sistnevnte funnet død. Foto: GoFundMe
FORSVANT: Ekteparet Corey Allen og Yeon-Su Kim forsvant under en kajakktur i Mexico. Nå er sistnevnte funnet død. Foto: GoFundMe Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Det amerikanske ekteparet Corey Allen og Yeon-Su Kim var på ferie i den meksikanske byen Puerto Peñasco da marerittet inntraff.

På Thanksgiving, 24. november, la ekteparet ut på en kajakktur i nærheten av Rocky Point sammen med sin tenåringsdatter.

Så skjedde det som ikke skulle skje.

- Det oppsto veldig sterk vind. Corey fraktet dattera i sikkerhet på land og dro ut igjen for å hjelpe Yeon-Su. Den sterke vinden og strømmen gjorde det umulig å komme tilbake til land, står det på GoFundMe-siden som er opprettet i forbindelse med søket etter paret.

Søndag ettermiddag gjorde en lokal fiskebåt funn av en kropp, som nå er identifisert som Yeon-Su.

- Dette er en familie som er godt kjent, høyt elsket og respektert i Flagstaff (en by i den amerikanske delstaten Arizona, journ.anm.). Det er et tap for hele samfunnet, sier familiens venninne gjennom elleve år, Lisa Aumack, til The Washington Post.

METALLBOKS: «Urban explorer» Jose Flores fant en mystisk metallboks i en tunell i kloakken i Mexico. Video: Jam Press/@josefloresterror. Reporter: Marthe Tveter Gjønnes. Vis mer

Paret har to barn - dattera, som fremdeles er i Mexico, og en sønn som ikke var med på ferie.

Yeon-Su er, ifølge CNN, professor ved Northern Arizona University. I en uttalelse beskriver de henne som lidenskapelig og varm mot alle.

Store mannskaper, både fra luft, sjø og på land, har deltatt i søket etter ekteparet. Allen er foreløpig ikke funnet, og søket etter ham fortsetter med full styrke.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer