Funnet død i gangen på Plaza

En 22 år gammel mann i morges funnet død i korridoren på Oslo Plaza. Politiet etterforsker saken som et mistenkelig dødsfall.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

22-åringen var gjest ved hotellet, og det var betjeningen som oppdaget ham i åttende etasje i 03.30-tiden tidlig søndag morgen. Da lå han i gangen foran heisen. Kriminalteknikere gjorde i dag morges tekniske undersøkelser på stedet.

- Vi har folk der nede som akkurat nå gjennomfører rundspørringer, opplyser vaktleder Sindre Flaate ved Kriminalvakten i Oslo politidistrikt til Dagbladet.

Politiet sier mannen var blitt påført skader:

– Han hadde slike skader at politiet fant grunn til å reagere, sier vaktleder Sindre Flaate ved kriminalvakta i Oslo politidistrikt til Avisenes nyhetsbyrå (ANB).

En er siktet

En mann på samme alder er pågrepet og sitter til avhør. Han er nå siktet for legemesbeskadigelse med døden til følge.

- Vi mener det må ha vært en forbindelse mellom avdøde og den andre personen, og vil avhøre ham for å forsøke å klarlegge hans rolle i dette, sier politiet til NTB.

Den døde vil bli obdusert mandag. Politiet vet ennå ikke dødsårsaken. Begge de involverte skal være fra Troms. Politiet har ikke bestemt seg for om den siktede skal begjæres varetektsfengslet i morgen.

<B>HOTELL:</B> Den omkomne ble funnet i gangen på Oslo Plaza Hotell i morges.