Funnet død i trimrom

En 39 år gammel mann som ble dømt for drapet på Remi Aronsen er funnet død i Moss fengsel.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet.no): Mannen, som kommer fra Borge, ble funnet død på trimrommet fengselet av en annen innsatt i går kveld. Ifølge Fredrikstad Blad hadde mannen trolig benyttet tredemøllen i rommet før han døde. Flere ansatte og innsatte er avhørt, men politiet mistenker ikke noen kriminelle forhold rundt dødsfallet.

Den drapsdømte oppholdt seg alene på trimrommet da han døde. En obduksjon skal gjennomføres for å kartlegge dødsårsaken, melder Fredrikstad Blad.

Redusert straff

39-åringen ble dømt til ni års fengsel av lagmannsretten i fjor. Han var tiltalt for å være pådriver og hovedmannen bak bortføringen av Remi Aaronsen, som ble kvalt i et fabrikklokale nord i Fredrikstad høsten 2001.

39-åringen ble først dømt til 14 års fengsel i tingretten, men han påkjærte straffeutmålingen, som ble redusert til ni år av Borgarting lagmannsrett. Høyesterett stadfestet denne straffeutmålingen siden.

ÅSTEDET:</B> Kriminalteknikere sikret seg mange spor, og mente at den forfalne industribygget ved Glommas bredder var åstedet for drapet på Remi Aronsen.
DREPT:</B> Remi Aronsen (21) ble kidnappet og kvalt. 39-åringen som ble dømt for drapet er nå død.