USA:

Funnet død i vaskemaskin

Ved 04-tida om morgenen oppdaget foreldrene at sjuåringen var borte.

DØDE: Troy Khoeler (7) ble meldt savnet torsdag morgen, lokal tid. Timer seinere gjorde politiet det tragiske funnet. Foto: Sheriffen i Harris County
DØDE: Troy Khoeler (7) ble meldt savnet torsdag morgen, lokal tid. Timer seinere gjorde politiet det tragiske funnet. Foto: Sheriffen i Harris County Vis mer
Publisert

Ved 4-tida torsdag morgen opplevde et amerikansk ektepar alle foreldres skrekk. Deres sønn, Troy Khoeler (7), var forsvunnet.

Halvannen time seinere gikk alarmen, ifølge sheriffen i distriktet Harris County, som ligger i delstaten Texas i USA.

Foreldrene meldte sjuåringen savnet, og politiet sendte ut en etterlysning på Twitter i håp om at noen hadde sett ham.

- Han ble sist sett i ei blå skjorte og bukser, og har en liten afrosveis, skriver betjent Mark Herman i etterlysningen.

Iverksatte leteaksjon

Politiet iverksatte søk i nabolaget og andre områder der det kunne tenkes at gutten befant seg. Det de ikke visste på dette tidspunktet, var at Troy aldri hadde forlatt hjemmet.

SAVNET: En av Troys tidligere lærere beskriver ham som en oppvakt gutt som var full av liv, og sier at han vil bli savnet. Foto: Sheriffen i Harris County
SAVNET: En av Troys tidligere lærere beskriver ham som en oppvakt gutt som var full av liv, og sier at han vil bli savnet. Foto: Sheriffen i Harris County Vis mer

Da drapsetterforskere kom til hjemmet og begynte å intervjue foreldrene, skal de ha bestemt seg for å gjennomsøke hjemmet grundig, ifølge TV-kanalen ABC13.

Klokka 07.20 fant etterforskere den lille gutten inni en vaskemaskin i familiens hjem, skriver TV-kanalen.

Seinere har politimyndighetene bekreftet at sjuåringen var død.

På dette tidspunktet skal guttens far ha vært hjemme, mens mora nylig hadde kommet hjem fra et nattskift.

Hadde klær på

Vaskemaskinen skal stått i familiens garasje, og var angivelig av den typen som har åpningen på oversiden.

Sheriffens kontor har ikke frigitt informasjon om dødsårsaken, ei heller om de mistenker at noe kriminelt har skjedd, skriver The Independent.

TAR FYR: Da en noen politibetjenter i Florida skal arrestere en mann på motorsykkel går det veldig galt. Video: Osceola county sheriff's office Vis mer

De sier imidlertid at de har åpnet etterforskning i saken.

- VI vet ikke hva som har skjedd, men det skal vi finne ut. Jeg kan ikke si noe om hvorvidt han ble drept av vaskemaskinen eller drept og plassert der. Det er for tidlig i etterforskningen, sier overbetjent Robert Minchew ifølge den britiske avisa.

Han bekrefter at sjuåringen hadde klærne sine på da etterforskerne fant ham, men kan ikke gi ytterligere detaljer rundt funnet.

Ingen arrestert

Politiet vil heller ikke si noe om det var vann inne i vaskemaskinen eller om lokket var stengt da de fant ham.

Det skal ikke bo flere barn med familien, ifølge TV-kanalen.

Foreldrene ble brakt inn til sheriffens kontor for å gi sin forklaring, men ingen har blitt arrestert eller siktet for forholdet ennå.

- Vi ønsker at alle ber for denne familien, skriver betjent Mark Herman i en uttalelse, gjengitt av The Independent.

En av sjuåringens tidligere lærere beskriver ham som en oppvakt gutt som var full av energi, og som vil bli savnet, ifølge ABC13.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer