Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Funnet død med tape rundt beina

Mann (77) funnet død på campingplass. Politiet tror han døde under et brutalt ran.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet.no): Politiet har slått full drapsalarm etter at en 77 år gammel mann ble funnet død på Lone camping i Arna utenfor Bergen natt til lørdag, melder bt.no.

Etter det Bergens Tidende (BT) erfarer, tror etterforskerne at 77-åringen mistet livet under et brutalt ran.

77-åringen bein skal nemlig ha vært tapet sammen. Det skal også ha blitt funnet rester av tape på armene og hodet hans. Politiet tror en eller flere personer kan ha kneblet  mannen mens de gjennomsøkte cxampingvogna, skriver bt.no.

- Mistenkelig dødsfall

Politiet etterforsker saken som mistenkelig dødsfall. Og store politistyrker jaktet i går på gjerningspersoner.

Politiet fikk melding ved 1230-tiden i går formiddag om at en mann var funnet død i en campingvogn. Spor på stedet viser at han kan ha blitt utsatt for noe kriminelt.

- Den avdøde 77-åringen er en norsk mann. Vi antar at vi vet hvem han er, men har ennå ingen sikker identifisering, sier politioverbetjent Bjørn Eide ved Arna og Åsane politistasjon til Dagbladet.no.

- Bodde alene
Mannen skal ha hatt midlertidig adresse på campingplassen. Ifølge en campingplass-beboer BT har snakket med, bodde 77-åringen på campingplassen bare om vinteren.

FUNNET DØD PÅ CAMPINGPLASS: En 77 år gammel mann ble funnet død på Lone Campingplass utenfor Bergen. Foto: Tor Erik H. Mathiesen
FUNNET DØD PÅ CAMPINGPLASS: En 77 år gammel mann ble funnet død på Lone Campingplass utenfor Bergen. Foto: Tor Erik H. Mathiesen Vis mer

- Så langt noen kan være bosatt på en campingplass har han bodd der en stund, sier politioverbetjent Bjørn Eide ved Arna og Åsane politistasjon til Dagbladet.no.

- Det er ikke noe som tyder på at noen bodde sammen med ham, sier Eide, til NTB.

Politiet har avhørt vitner og gjort tekniske undersøkelser på og ved åstedet, ifølge NTB.

Campingplassen ligger 25 minutter unna Bergen.