Funnet død under gulv

En seks år gammel gutt ble funnet død under et gulv i Arkansas. Nå er guttens mor siktet for drap.

FUNNET DØD: Gutten på bildet ble funnet død, begravet under et gulv på fredag. Jenta skal ha pådratt seg store skader, og er fraktet til sykehus. Foto: GoFund Me
FUNNET DØD: Gutten på bildet ble funnet død, begravet under et gulv på fredag. Jenta skal ha pådratt seg store skader, og er fraktet til sykehus. Foto: GoFund Me Vis mer
Publisert

Fredag gjorde politiet i Arkansas i USA et rystende funn, da de fant en seks år gammel gutt død. Gutten ble funnet begravet under gulvet i et hus i Lee County, skriver Arkansas Department of Public Safety.

I huset fant politiet også guttens seks år gamle søster, som ble funnet med brannskader i hode-regionen. Jenta ble fraktet til sykehus, og tilstanden skal være stabil.

Siktet for drap

Politiet mener at gutten døde av skader han pådro seg i hjemmet, og at han muligens døde for tre måneder siden.

Barnas mor er pågrepet, sammen med en annen mann, og de er siktet for blant annet drap, mishandling av lik og forsøk på bevisforspillelse. Det er uklart hvordan de stiller seg til siktelsen.

DREPT: Den 31 år gamle småbarnsfaren har innrømmet drapet på Lily Sullivan (18). Video: KameraOne. Reporter: Karima Elisabeth Magnussen & Magnus Paus Vis mer

Store skader

En GoFund me-kampanje har blitt opprettet av Anita Widby - en venn av barnas bestemor. Ifølge Widby oppsøkte bestemoren huset der barna bodde, og skal da ha funnet jenta med store skader. Seinere fikk hun beskjed om at gutten var funnet død.

Jentas hår skal ha blitt klippet av, og hun skal blant annet ha hatt flere ribbeinsbrudd, samt brannskader flere steder på kroppen. Hun ble umiddelbart fraktet til sykehus.

Widby skriver at hun opprettet Go Fund Me-kampanjen for å hjelpe familien med å dekke kostnadene for guttens begravelse. Så langt er 3 800 dollar samlet inn.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer