Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Funnet død ved kraftlinjer

En mann ble mandag kveld funnet død ved en høyspenttrasé i Åmli kommune i Aust-Agder.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet.no): Arbeidskolleger reagerte da en 38-åring på jobb for kraftselskapet Agder Energi ikke kom tilbake etter arbeidstid mandag kveld. Da de lette i skogsområdet han befant seg, fant de ham omkommet.

Under demontering av gammelt strømnett, hadde han fått en kraftstolpe over seg.

- Hans kolleger har opplyst at han i utgangspunktet bare skulle frakte opp utstyr som skulle brukes dagen etter, men at de tror han begynte demonteringen alene fordi han hadde god tid, sier operasjonsleder Arne Arnesen ved Agder politidistrikt.

Den omkomne 38-åringen, hjemmehørende i Risør, ble funnet ca. tre kilometer inn i skogen ved Katterås i Åmli kommune i Aust-Agder. Han jobbet i et firma som demonterte utrangert strømnett eid av Agder Energi.

- Våre krimteknikere har vært på stedet, uten å finne noe mistenkelig. Arbeidstilsynet skal i samarbeide med politiet ta en ekstra sjekk der oppe i morgen, sier operasjonslederen.

Mannens arbeidskolleger har fått tilbud om oppfølging etter den tragiske ulykken.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling