Funnet døde i fossen

To menn mellom 20 og 30 år er funnet døde på en fjellhylle i Markskilfossen på Gullfjellet utenfor Bergen.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet.no): Ambulansepersonell og mannskaper i fra brannvesenet i Bergen har klart å ta seg fram til de to som ble funnet på en fjellhylle i Markskilfossen på Gullfjellet utenfor Bergen.

- Begge er omkommet. Mannskapene har fått de opp i fra fjellhyllen, og er i ferd med å frakte dem ut av området, sier operasjonsleder Svein Buarøy til Dagbladet.no.

Politiet har foreløpig ikke klarlagt identiteten til de to.

Deltakere i turarrangementet Styrkeprøven Rett Vest skulle i formiddag passere Markskilfossen, skriver bt.no. Deltakerne startet fra Gullbotn klokken 07.30, og skulle gå 50 kilometer vestover.

Deltakerne skulle passere Markskilfossen, og måtte vade over elven et stykke ovenfor fossen.

- Det var stri strøm, og noen personer dannet en kjede for å komme over elven. Denne kjeden brakk, og de to mennene ble tatt av strømmen. De falt anslagsvis åtte meter ned, sier arrangementsansvarlig Lars Henrik Tveit til TV 2 Nettavisen.

14 år gamle Tor Petter Korsmo fra Heldal i Bergen var deltaker i turarrangementet sammen med en kamerat. Det startet kl. 07.30 fra Gullbotn

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer