Funnet drept i samboerens bil

Politiet jakter på ukjent gjerningsmann etter at en polsk statsborger ble funnet drept på Montebello.

POLSK STATSBORGER: På denne snuplassen i Sondrevegen på Montebellom ble en mann funnet drept i en bil. Foto: Thomas Haugersveen / Dagbladet
POLSK STATSBORGER: På denne snuplassen i Sondrevegen på Montebellom ble en mann funnet drept i en bil. Foto: Thomas Haugersveen / Dagbladet Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Mannen som ble funnet drept på Montebello vest i Oslo torsdag er polsk statsborger, opplyser politiet lørdag. Bilen han ble funnet i ble tidlig satt i sammenheng med en savnetsak på Romerike.

- Det stemmer at det er snakk om samme person. Mannen er fra Aurskog-Høland og ble meldt savnet torsdag kveld, opplyser politiinspektør Hanne Kristin Rhode til Dagbladet.

- Det er mannens samboer, som også er polsk som eier bilen, men det var den drepte som disponerte den.

Den drepte er født i 1980 og er ikke en kjenning av politiet. Det er ennå usikkert hvor lenge han har bodd i Norge, men politiet tror det er snakk om omtrent tre år.

Ukjent gjerningsmann Politiet har fått inn en god del tips fra publikum, men står foreløpig uten spor i letingen etter en gjerningsmann.

- Vi går nå gjennom alle tips, men vi har foreløpig ikke fått inn noe som har ført til et gjennombrudd i saken. Etterforskningen fortsetter gjennom helgen. Vi skal gjennomføre flere vitneavhør og snakke med naboer som eventuelt kan ha sett noe, sier Rhode.

Det er foreløpig ingen mistenkte i saken, og politiet vet ikke om de jakter en eller flere gjerningsmenn.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer