Funnet i 14 deler etter Tinder-date

Etter Tinder-daten med 52-åringen, forsvant Sydney Loofe (24).

DREPT: Sydney Loofe skal ha blitt drept og partert i november 2017. Nå står den antatte hovedmannen bak drapet tiltalt i retten. Foto: REX
DREPT: Sydney Loofe skal ha blitt drept og partert i november 2017. Nå står den antatte hovedmannen bak drapet tiltalt i retten. Foto: REXVis mer

I disse dager møter amerikanske Aubrey Trail (52) i retten, tiltalt for å ha brutalt drept Sydney Loofe.

Det var 15. november 2017 at Loofe skulle møte mannen hun møtte gjennom datingappen Tinder. Men hun møtte aldri opp på jobb dagen etter. En måned seinere ble levningene hennes funnet i noen søppelsekker sørvest for Omaha i delstaten Nebraska i USA.

I retten kom det denne uka fram at Loofes kropp var kuttet opp i 14 deler. Det skriver Fox News. Hun skal også ha hatt blåmerker og skader som tyder på at hun kjempet for livet rett før hun døde.

Aktoratet mener 52-åringen med hjelp fra en 25 år gammel kvinne først kvalte Loofe, før de tok grep de trodde skulle hjelpe dem å skjule gjerningen.

Grufulle detaljer

Nyhetskanalen 1011Now skriver at aktoratet og Trails forsvarere er enige om at han drepte Loofe. Omstendighetene rundt, er de imidlertid uenige om.

Rettsmedisiner Michelle Elieff vitnet mandag. Hun mener levningene, de 13 kroppsdelene som er funnet, viser at Loofe ble drept som følge av kvelning.

- Hun hadde en kul i hodet, en avrevet øreflipp og blåmerker på ryggen, sa Elieff fra vitneboksen ifølge 3 News Now.

Videre uttalte rettsmedisiner Steven Symes at levningene viser at drapsmennene brukte sag, muligens en kniv og kanskje også saks for å kutte opp liket.

Forklaringen

Tidligere har Trails versjon av saken blitt lest opp i retten. Han vitnet i saken tirsdag.

52-åringen skal ifølge 1011Now ha forklart at sex, penger og kvinner var en del av livsstilen. Han sier at han fikk betalt for å oppfylle seksuelle fantasier. Han hevder at han betalte kvinner for å delta på dette, og at Loofe skal ha vært en av dem.

- Det var en fantasi jeg visste kunne gått galt, og jeg lot den gå fordi jeg var grådig. Vi fikk panikk. Når du har en død person i senga di, og du er en kriminell som har narkotika og penger i huset, blir du stressa, skal 52-åringen ha sagt i avhør.

Videre skal han ha forklart hvordan han, med hjelp av en annen kvinne, skal ha kvittet seg med liket.

Loofes mor skal ha forlatt salen da dette ble lest opp for retten. Søsteren skal ha sittet med hodet bøyd og grått.