Funnet i god behold

Genet Paulos Tedla (22) ble meldt savnet av sin ektemann 20. desember. Nå er hun funnet, og mannen er siktet for falsk savnetmelding.

I ET NABOLAND: Den savnede Genet Paulos Tedla er funnet i god behold i et naboland. Mannen som meldte henne savnet er siktet for falsk savnetmelding. 
Foto: Politiet
I ET NABOLAND: Den savnede Genet Paulos Tedla er funnet i god behold i et naboland. Mannen som meldte henne savnet er siktet for falsk savnetmelding. Foto: Politiet Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

BERGEN (Dagbladet): Politiet i Bergen har siden før jul arbeidet med en savnetsak knyttet til 22 år gamle Genet Paulos Tedla. Hun ble meldt savnet av ektemannen 20. desember. I dag ble hun lokalisert i god behold i et naboland.

I innledningsfasen ble saken håndtert som en såkalt undersøkelsessak. Saken medførte betydelig politiarbeid i form av undersøkelser, etterlysninger og registersjekk.

- Store ressurser Da det ikke framkom konkrete opplysninger i undersøkelsessaken, ble saken endret til en prioritert etterforskningssak 2. januar. Dette medførte tilførsel av flere etterforskere, og at politiet søkte hjelp fra media og publikum. Hun ble også etterlyst internasjonalt gjennom Interpol.

- Vi har brukt store ressurser på denne saken ved blant annet å kontakte Yahoo i USA for å søke i databaser, og vi har søkt i det eritreiske miljøet i Milano, for å nevne noe, sier politiinspektør Svein Erik Krogvold til Dagbladet.

Falske forklaringer Krogvold opplyser nå at den 27 år gamle mannen som meldte henne savnet, har erkjent i avhør med politiet at savnetmeldingen og tidligere forklaringer til politiet har vært falske.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer