Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Funnet i god behold

Kvinnen i 40-åra som ble meldt kidnappet på Stange i Hedmark, er kommet til rette.

STOR JAKT: Hedmark politidistrikt satte store ressurser inn i å finne den angivelig kidnappede kvinnen, etter at hennes forslåtte samboer meldte fra til en nabo. MMS-foto: ARNHILD AASS KRISTIANSEN/DAGBLADET
STOR JAKT: Hedmark politidistrikt satte store ressurser inn i å finne den angivelig kidnappede kvinnen, etter at hennes forslåtte samboer meldte fra til en nabo. MMS-foto: ARNHILD AASS KRISTIANSEN/DAGBLADET Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

STANGE/OSLO (Dagbladet): Kvinnen som tidligere i dag ble meldt kidnappet fra en adresse på Stange i Hedmark, er i 17-tida kommet til rette, opplyser politiet.

- Hun er lokalisert og i god behold, opplyser Bjørn Lier, stasjonssjef ved Hamar politistasjon, til Dagbladet.

Forslått Store politistyrker ble utkommandert i jakten på to personbiler og flere gjerningspersoner etter at kvinnens samboer forslått meldte fra til en nabo om episoden. Han fortalte at han ble banket opp, og at samboeren ble kidnappet fra deres hjem i Vestbygda.

Mannen i 40-åra ble fraktet til sykehus med slagskader i hodet og på kroppen.

Flere patruljer holdt utkikk etter følget, og i ettermiddag kom altså kvinnen, også hun i 40-åra, til rette. Politistasjonssjef Lier vil ikke utdype mye rundt funnet av henne, men opplyser:

- Vi konstaterer at det har vært en uoverensstemmelse i et parforhold, i et miljø vi kjenner godt til fra før.

Ingen siktet Lier uttrykker også glede over at kvinnen er kommet til rette, og forteller at etterforskningen av episoden fortsetter.

- Vi har ikke fått avhørt de involverte ennå, så noen eventuell siktelse er så langt ikke tatt ut, sier han.