Funnet i golvteppe i Arendal - døde i kveld

Kvinnen (47) som ble funnet sterkt nedkjølt, inntullet i et teppe i Arendal, døde på sykehuset fredag kveld.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet.no): En  kvinne i førtiårene ble funnet bevisstløs utenfor boligen sin i Øvre Barbu-området i utkanten av Arendal sentrum klokka 12.30 i dag. Da hun kom på sykehuset fikk hun midlertidig hjertestans.

Kroppstemperaturen ble målt til 25 grader. Tilstanden var ustabil og livstruende helt til hun døde litt før klokken 22 fredag kveld, melder NTB. 

Politiet holder alle muligheter åpne og etterforsker dødsfallet bredt.

- Vi kan ikke fastslå noe om mulig årsak verken i den ene eller andre retningen. Alle muligheter holdes åpne. Det kan ligge noe straffbart bak dette, men det kan også ha naturlige forklaringer. Så langt er det ikke mulig å fastslå verken det ene eller det andre, sier operasjonsleder Bjarne Bakken i Agder politidistrikt til NTB fredag kveld.

17. mai-fest

Leder Jens Martin Reiersølmoen ved etterforskningsavdelingen ved Arendal politistasjon sier til NTB at mye tyder på at kvinnen kan ha ligget ute hele natten.

- Vi har avhørt huseieren og to andre personer som var på besøk hos ham 17. mai. Kvinnen var der også. Hun forlot selskapet først, en gang utpå kvelden. De tre andre har ikke vært i kontakt med henne etter det, og pr. fredag kveld er det ingen mistenkte i  saken, sier etterforskningslederen tiol Dagbladet.no. 

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer