Funnet i live

En 78 år gammel kvinne ble funnet nedkjølt og ute av stand til å gjøre rede for seg.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet.no): I går ettermiddag klokka 16, forsvant kvinnen fra Romsås sykehjem. Like før klokka 11 i formiddag ble 78-åringen, som lider av Alzheimer, funnet i live på et industriområde på Ulven i Oslo.

- Hun var nedkjølt, det var jo et skikkelig vestlandsvær her i Oslo i natt. Hun var svært våt og kald, sier Kjetil Kroken, operasjonsleder ved Oslo Politidistrikt. 78-åringen kunne ikke gjøre rede for seg og kvinnen er nå sendt til Legevakta for en helsesjekk.

Mannskaper fra Politiet, Røde Kors, Norsk Folkehjelp og Norske Redningshunder har deltatt i letaksjonen. Mens de frivillige gikk hjem i 03-04-tiden i natt, holdt politet holdt på helt fram til morgentimene.- Akkurat nå har vi hatt noen få timers pause, men vi starter opp igjen med letingen i 09-tiden, sa Ellen Ulvin, operasjonsleder ved Oslo Politidistrikt til Dagbladet.no i 07.30-tiden i dag tidlig.  Da var hun bekymret for hva som kunne ha skjedd med kvinnen.

- Vi vet ikke hva som kan ha skjedd henne. Hun har Alzheimer, sa Ulvin.

Leteaksjonen foregikk i et stort område som både består av skog og husbebyggelse. Politiet var også i kontakt med Oslo Sproveier og drosjeselskaper, noe som ikke gav resultater.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer