Funnet: juledramaet over for far og barna

RÆLINGEN (Dagbladet :på nettet): Faren og de to barna som var meldt savnet i går, ble funnet i god behold straks etter klokka 11 i formiddag. De ble fraktet til Nordby skole i Rælingen der de fikk varmet seg.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

En ambulanse plukket opp 34-åringen og hans to barn ved Nordbytjernet i Rælingen kommune tidligere i dag. 34-åringen tok med seg sin sønn (10) og datter (12) for å finne et juletre, og de tre ble meldt savnet klokka 19.40 i går kveld da de ikke hadde kommet tilbake fra turen.

 Mannskaper fra Sivilforsvaret fant 34-åringen og hans to barn klokka 11.10 i formiddag.

Nedkjølte - og stolte

- De var kalde, sultne og tørste, men veldig glade for å se oss, sier nestkommanderende Runar Henriksen i Nedre Romerike.

 Det var hans tropp som fant de tre familiemedlemmene i formiddag.

 - Det er ulendt terreng der de befant seg, og de gikk i en stor sirkel i hele går kveld. De tre savnede virket stolte av å ha klart å tilbringe natta ute, sier Henriksen til Dagbladet :på nettet.

Etter å ha blitt fraktet til Nordby skole fikk de savnede varm drikke og lapskaus. Til tross for lettelsen av å komme inn i varmen igjen, var barna litt lei seg for at de ikke hadde fått tatt med seg et juletre.

 Det var svært kaldt i skogsområdet der de tre tilbrakte natta. Faren og de to barna ble overrasket av kveldsmørket og gikk seg vill. I 21-30-tida i går kveld bestemte de seg for å hvile. De rigget til en barseng hvor 10-åringen sov litt i løpet av natta. Verken jenta eller faren klarte å sove, men prøvde å varme seg på familiens schæfer.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer