Funnet med halsen skåret over

Gutt i 19-årsalderen hadde flere kuttskader. - Han var en snill gutt, sier venninne.

KOMPLISERT ÅSTED: Politiet fant ved hjelp av hund blant annet flere blodspor i gresset rundt stedet der den unge mannen ble funnet død og ille tilredt.  Foto: SCANPIX
KOMPLISERT ÅSTED: Politiet fant ved hjelp av hund blant annet flere blodspor i gresset rundt stedet der den unge mannen ble funnet død og ille tilredt. Foto: SCANPIX Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

KONGSVINGER (Dagbladet.no): Mannen som ble funnet drept i Kongsvinger natt til søndag var ille tilredt og hadde flere kuttskader i hodet og på kroppen. Ungdommen kan ha blitt angrepet da han var på vei hjem fra sentrum til fots.

Politiet jakter ennå på en ukjent gjerningsmann etter at  Kongsvinger-mannen ble funnet død og blodig på gressplenen utenfor en av oppgangene i pensjoniststrøket Iduns veg på Langeland.

Flere kuttskaderEtter det Dagbladet erfarer hadde mannen et dypt og langt kutt i halsen og tydelige skader blant annet i bakhodet som kan stamme fra en kniv eller et annet spisst. Det var også synlige kuttskader på overkroppen.

- Det var blod overalt, sier en av personene som fant avdøde til Dagbladet.

Politiet har i hele dag lett etter drapsvåpenet, blant annet i et skogholt, uten hell.

Det var en mann som kom ut av oppgangen noen få meter unna som først oppdaget den livløse kroppen i 01.20-tida. Han trodde først det dreide seg om en beruset mann som lå og sov, og gikk opp i leiligheten der han hadde vært på besøk for å hente ei lommelykt.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer