Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Funnet med hodeskader

En russisk mann ble funnet bevisstløs i Harstad sentrum.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet.no): Politet vet foreløpig ikke hva som har skjedd med mannen som ble funnet i Harstad sentrum rundt klokka 22 torsdag kveld.

Mannen ble funnet bevisstløs utendørs av en kollega, og ble fraktet til Hålogalandssykehuset Harstad med alvorlige hodeskader.

Derfra ble han fraktet med helikopter til Universitetssykehuset Nord-Norge i Tromsø, hvor han ble operert. Sykehuset bekrefter etter operasjonen at mannens tilstand er meget alvorlig, men stabil.

- Vi vet ikke om skadene skyldes et fall, eller om det har skjedd noe kriminelt, sier operasjonsleder Rolf Steinheim ved Midtre Hålogaland politidistrikt til Dagbladet.no.

Mannen er identifisert som en russisk statsborger som tilhører mannskapet på en båt som ligger til i Harstad.

Politiet avhører nå vitner som kan ha sett hva som har skjedd, og etterforskningen vil fortsette med full styrke. 

Den skadde ble sist observert om bord på et annet russisk fartøy som også ligger til kai i Harstad.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling