Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Funnet med kniv i brystet

En 35 år gammel mann ble i går ettermiddag funnet død med en kniv i brystet i Sør-Trøndelag.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Politiet fikk melding om dødsfallet klokka 16.20 i ettermiddag. Den døde 35-åringen ble funnet i en bolig i Haugen boligfelt med en kniv i brystet. Politiet kan foreløpig ikke bekrefte om det dreier seg om et drap eller en ulykke.

Mannen ble funnet av en kvinne som oppholdt seg i leiligheten. Hun ringte rett til det medisinske nødnummeret, og Orkdal Sanitetsforenings Sjukehus varslet politiet umiddelbart.

- Vi holder fremdeles alle muligheter åpne, sier sier operasjonsleder Birgit Monsås i Sør-Trøndelag politidistrikt til Dagbladet.no.

Politiet vil foreløpig ikke fortelle om kniven som ble funnet i mannen, var av en type som er vanlig i en bolig. Kvinnen som fant den døde er inne til avhør i kveld.

- Hun er veldig utenfor, og nærmest i sjokk. Så det er litt uklart hva vi får ut av henne i kveld, sier Monsås til Dagbladet.no.

MISTENKELIG DØDSFALL: Politibetjentene Gjermund Bjørkøy og Halvard Haugseth foran eneboligen på Kyrksæterøra der en kvinne fant den 35 år gamle mannen død med en stikkskade i brystet. Politiet etterforsker saken som et mistenkelig dødsfall.