USA

Funnet naken i kjeller: - Mareritt

Gjerningsmannen som er arrestert for å ha bortført 19 år gamle Madelyn hevder dramaet var en del av et seksuelt rollespill.

SISTE BILDE: Overvåkningsbilder som viser Madelyn forlate studenthybelen 13. desember.
SISTE BILDE: Overvåkningsbilder som viser Madelyn forlate studenthybelen 13. desember. Vis mer
Publisert

Den 19 år gamle jenta forsvant sporløst 13. desember.

- Dette er verdens verste mareritt for enhver familie, sa Jacob Allen, Madelyns onkel, i en video som ble publisert på Facebook 18. desember, da hun fortsatt ikke var kommet til rette.

Fem dager etter hun forsvant ble 19-åringen funnet naken, dekket i kull i kjelleren til en 39 år gammel mann, skriver Independent.

Mannen er nå mistenkt for frihetsberøvelse, grov kidnapping, voldtekt og gjenstandsvoldtekt, ifølge rettsdokumenter.

Seksuelt rollespill

Madelyn ble meldt savnet 14. desember. Dagen før skulle hun møte den 39 år gamle mannen, som hun hadde kommet i kontakt med via meldingsappen «Kik».

Videoovervåkningsbilder viser Madelyn forlate studenthybelen. Da hun ikke hadde returnert dagen etter var det romkameraten hennes som meldte fra til politiet.

SIGNAL: Et håndsignal som betyr «vold i hjemmet - jeg trenger hjelp» reddet en 16-år gammel jente fra kidnapping. Video: Tiktok Vis mer

I løpet av de fem dagene hun var fanget skal mannen ha vært svært voldelig mot henne.

39-åringen sitter for tiden varetektsfengslet. Ifølge Independent har han til politiet innrømmet å bundet fast Madelyn, tatt fra henne telefonen, og truet familien hennes.

Til politiet skal han ha sagt at dette var en del av et seksuelt rollespill.

Politibetjent Derek Walk understreker at dette er en pågående etterforskning, og at de fortsatt ikke kjenner alle detaljene.

Kryptisk melding

Dagen etter at de møttes skal mannen ha tatt telefonen til 19-åringen, for å la henne sende en melding til familien. «Jeg elsker dere», sto det der.

Som følge av dette skal politiet ha klart å spore telefonen, og lokalisert de i småbyen Loa, sør for Ephriam.

Politiet aksjonerte mot mannens hus, der de skal ha funnet flere spor. Blant funnene var studentkortet til Miller, en pistol og klær som liknet 19-åringens. Mannen ble arrestert så fort studentkortet ble funnet.

FUNNET: Famlien til 19-åringen forteller at de overlykkelig over at hun er funnet.Foto: Privat / Facebook
FUNNET: Famlien til 19-åringen forteller at de overlykkelig over at hun er funnet.Foto: Privat / Facebook Vis mer

Forsvinningen skapte stor oppmerksomhet i USA. Familien uttalte seg flere ganger, og mange engasjerte seg i å prøve å finne den 19 år gamle jenta.

- Madelyn er trygg og blir tatt hånd om. Vi er utrolig takknemlige for hjelpen vi har fått fra politiet, og støtten og kjærligheten vi har fått fra samfunnet i Maddies mirakuløse hjemkomst, skriver familien i en uttalelse på Facebook.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer