Bergen

Funnet skadd og bundet fast

En sju år gammel gutt ble funnet skadd og bundet fast til seng.

PÅGREPET: Faren til gutten som ble funnet skadd og bundet fast til en seng er nå pågrepet og siktet for grov barnemishandling. Foto: Bjørnar Morønning / NTB
PÅGREPET: Faren til gutten som ble funnet skadd og bundet fast til en seng er nå pågrepet og siktet for grov barnemishandling. Foto: Bjørnar Morønning / NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Faren til en gutt som søndag kveld ble funnet skadd og bundet fast til en seng i en leilighet i Bergen, er pågrepet og siktet for grov barnemishandling.

Politiet fikk kjennskap til saken søndag kveld, skriver Bergensavisen.

Den 7 år gamle gutten skal ha blitt funnet med skader og sår over hele kroppen, bundet fast til en seng. Avisa skriver at han skal ha blitt mishandlet og holdt fastbundet i flere timer.

Guttens far ble pågrepet samme kveld, og ble tirsdag varetektsfengslet i fire uker med brev- og besøksforbud. Fengslingsmøtet ble holdt for lukkede dører.

- Han erkjenner ikke straffskyld og begjærte seg løslatt, sier forsvareren, advokat Bertil Rønnestad til BA.

Politiet vil ikke si noe om hvem som meldte fra, hvordan barnet ble funnet og guttens tilstand.

- Jeg kan ikke si noe mer om saken på nåværende tidspunkt av hensyn til etterforskningen, sier politiadvokat Sven Arne Dahl-Michelsen.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer