Funnet skyldig i skuespiller-drap

Musikkprodusenten Phil Spector (69).

- FUNNET SKYLDIG I DRAP: Musikkprodusent Phil Spector (69). Han risikerer nå livstid i fengsel. Foto: AP/SCANPIX
- FUNNET SKYLDIG I DRAP: Musikkprodusent Phil Spector (69). Han risikerer nå livstid i fengsel. Foto: AP/SCANPIX Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert


(Dagbladet.no): Musikkprodusenten Phil Spector (69) ble funnet skyldig i forsettlig drap på den 40 år gamle skuespilleren Lana Clarkson fra tilbake i februar 2003 i dag, melder nyhetsbyrået Reuters.

Clarkson ble funnet skutt og drept i Spectors hjem i Los Angeles for seks år siden. Spector har hevdet seg uskyldig for å ha stått bak drapet hele tiden, men ble funnet skyldig av en jury i dag.

Saken var oppe første gang i september 2007, men den gang klarte ikke juryen å bli enige om skyldspørsmålet, melder NTB. Ifølge BBC har forsvarerne hele veien argumentert med at Clarkson tok sitt eget liv.

Phil Spector er blant de mest suksessrike musikkprodusenter gjennom tidene, og har jobbet med artister som John Lennon, George Harrison, Ramones og Ike og Tina Turner.

67-åringen risikerer et sted mellom 15 år og livstid i fengsel, melder BBC.

DREPT: Skuespiller Lana Clarkson (40). REUTERS/SCANPIX
DREPT: Skuespiller Lana Clarkson (40). REUTERS/SCANPIX Vis mer

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer