Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Furuholmen vil samle inn penger til psykiater

Til Tjostolv Moland i Kongo.

VIL HA NORSK HJELP: Morten Furuholmen appellerer til folk flest for å finansiere en psykiater til Tjostolv Moland. Her i retten sammen med UDs representant Fred Rasmussen. Foto: Tore Meek / Scanpix
VIL HA NORSK HJELP: Morten Furuholmen appellerer til folk flest for å finansiere en psykiater til Tjostolv Moland. Her i retten sammen med UDs representant Fred Rasmussen. Foto: Tore Meek / Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

|||

Advokat Morten Furuholmen vil samle inn penger for å skaffe en norsk psykiater til Tjostolv Moland i Kongo.

Utenriksdepartementet sier at de ikke har noen planer om å sende Moland psykiatrisk hjelp, men Furuholmen, som reiste hjem fra Kongo fredag, mener han har stort behov for å snakke med en norsk psykiater.

- Jeg vurderer at han har behov for assistanse, og hvis UD ikke vil bidra, vil jeg gå ut med en appell om penger så han kan få en riktig behandling, sier Furuholmen til NRK.

Moland ble torsdag innlagt på sykehus etter at han viste stadig klarere tegn på psykiske problemer.

Furuholmen sa til NTB fredag at han mandag eller tirsdag skal møte UD for å drøfte behovet for å sende en psykiater til Kongo(NTB)


Utforsk andre nettsteder fra Aller Media