Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Fylkeslag kritiserer Sp-ledelsen for valgkampinnsatsen

Flere fylkeslag i Senterpartiet kritiserer partiledelsen for å ha gjort en dårlig figur i TV-debattene i valgkampen.

VG har fått tilgang til deler av intern rapport. - Vi fremsto ikke tydelige nok og ble rett og slett uinteressante for mediene. I TV-debattene virket vi dårlig forberedt, og særlig partileder Liv Signe Navarsete fremsto som nervøs og usikker.  Foto: Bjørn Langsem / DAGBLADET
VG har fått tilgang til deler av intern rapport. - Vi fremsto ikke tydelige nok og ble rett og slett uinteressante for mediene. I TV-debattene virket vi dårlig forberedt, og særlig partileder Liv Signe Navarsete fremsto som nervøs og usikker. Foto: Bjørn Langsem / DAGBLADET Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

En intern evalueringsrapport om Senterpartiets innsats i siste valgkamp er i sluttfasen. Det er ventet at den ferdigstilles før jul, skriver VG, som har fått tilgang til noen av innspillene som har kommet fra lokallag, fylkeslag og sentrale politikere.

- Vi fremsto ikke tydelige nok og ble rett og slett uinteressante for mediene. I TV-debattene virket vi dårlig forberedt, og særlig partileder Liv Signe Navarsete fremsto som nervøs og usikker, og gjorde dermed en dårlig figur, skriver ett av fylkeslagene i sitt innspill.

Liv Signe Navarsete svarer at hun ikke vil gi utdypende kommentarer til en rapport som VG har plukket opp bruddstykker av. Hun vil avvente til hele rapporten foreligger.

- Konklusjonene til evalueringsutvalget blir viktige, og de skal vi diskutere grundig i partiet, sier Navarsete.

Ett fylkeslag påpeker at årets valgkamp ble vanskelig for flere partier.

Andre fylkeslag skryter av Navarsetes innsats.

Ni personer sitter i utvalget som evaluerer Senterpartiets innsats. Utvalget ledes av Dovre-ordfører Bengt Fasteraune.

(NTB)

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media