Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Pluss

Mer
Min side Logg ut
Du leser nå Dagbladet Pluss

Fylkeslederne advarer: Nå er det nok vingle-Per

Alle er glade for Frp-avklaring

KLAR TIL DYST:  Per Sandberg etter møte på FRP-kontoret. Nå er han klar for ny politisk kamp. Foto: Torbjørn Berg / Dagbladet
KLAR TIL DYST: Per Sandberg etter møte på FRP-kontoret. Nå er han klar for ny politisk kamp. Foto: Torbjørn Berg / Dagbladet Vis mer

(Dagbladet): Mens Per Sandberg satt i møte med sentralstyret i går og avklarte at han vil fortsette som nestleder, snakket Dagbladet med 16 av fylkeslederne i Frp. Flertallet er enige om én ting: Nå må Per Sandberg stå for valget sitt, og slutte å vingle.

- Av hensyn til organisasjonen er det riktig med en avklaring. Han har satt i gang prosessene med å tenke på en ny nestleder. Det er klart at han han har en angrefrist, men det er viktig at han er tydelig på hva han vil.

- Jeg ser ikke behov for å skifte nestleder, men siden han selv brakte det på bane, er det rotete at han har ombestemt seg, sier Hans Andreas Limi, fylkesleder i Akershus.

Forvirring

- Er det noen som ikke er forvirra her? He-he. Dette er en spesiell situasjon, det kan du trygt si. Det blir veldig uryddig når organisasjonen ikke vet hva den har å forholde seg til.

Har du allerede abonnement?   Logg inn

Dagbladet Pluss

Få tilgang på egne premiumartikler, videodokumentarer, eAvisa og Magasinet.

Til 1. juli

PÅSKETILBUD

GRATIS*

(Fornyes automatisk til 249,-/3 måneder)

KJØP Til 1. juli

KJØP NÅ
Du har valgt:

Dagbladet Pluss

Til 1. juli GRATIS* Fornyes automatisk til 249,-/3 måneder

*Abonnementet fornyes automatisk til ordinær pris (249,-/kvartal) etter tilbudsperioden. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper. Fremtidige betalinger trekkes fra ditt registrerte betalingskort.

1 UKE

55 kr

(Fornyes automatisk til 55,-/uke)

KJØP 1 UKE

KJØP NÅ
Du har valgt:

Dagbladet Pluss

1 UKE 55 kr Fornyes automatisk til 55,-/uke

Abonnementet fornyes automatisk til ordinær pris (55,-/uke) etter tilbudsperioden når perioden utløper. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper. Fremtidige betalinger trekkes fra ditt registrerte betalingskort.

1 MÅNED

99 kr

(Fornyes automatisk til 99,-/måned)

KJØP 1 MÅNED

KJØP NÅ
Du har valgt:

Dagbladet Pluss

1 MÅNED 99 kr Fornyes automatisk til 99,-/måned

Abonnementet fornyes automatisk til ordinær pris (99,-/md) etter tilbudsperioden når perioden utløper. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper. Fremtidige betalinger trekkes fra ditt registrerte betalingskort.

  • *Abonnementet fornyes automatisk til ordinær pris (249,-/kvartal) etter tilbudsperioden . Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.
  • Øvrige abonnement fornyes automatisk til ordinær pris. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

visa card Betal trygt med Visa eller Mastercard.

VELKOMMEN TIL

Dagbladet Pluss – mer av virkeligheten

Takk for at du har kjøpt tilgang på Dagbladet Pluss
For å se alt du har tilgang til med ditt abonnement
anbefaler vi at du tar en titt på denne velkomstsiden


Du har allerede et gyldig abonnement.

For å se alt du har tilgang til med ditt abonnement, anbefaler vi at du tar en titt på denne velkomstsiden


Kjøpet ble avbrutt

Du valgte å kansellere kjøpet. Din konto ble ikke belastet. Vil du prøve igjen?