Fyll, spetakkel, knivstikking og slåssing

Slik var 1.mai-natten i Oslo.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Natt til 1. mai forløp forholdsvis rolig over hele landet, bortsett fra i hovedstaden der fyll, spetakkel, knivstikkinger og slåssing preget natten.

- Det har vært en travel natt med flere knivstikkinger, et par branner, generelt mye bråk, og ran, opplyser operasjonsleder Gunn Anita Bjørnbakk i Oslo politidistrikt til NTB.

Russefeiringen på Tryvann i Oslo forløp noenlunde greit, ifølge politiet. Mot slutten av feiringen fikk politiet imidlertid melding om at en gjeng hadde sett sitt snitt til å rane noen ungdommer i Holmenkollen, ikke langt unna. Ungdommene ble fraranet både jakker og mobiltelefoner.

- I sentrum har det vært generelt bråk, med mange unge involvert, sier Bjørnbakk.

Onsdag kveld måtte politiet rydde opp i et slagsmål utenfor Nationaltheatret i Oslo. En person ble pågrepet, mens en annen ble sendt til Ullevål universitetssykehus for behandling.

Elles i landet forløp natten noenlunde rolig. I Tromsø var politiet fornøyd med nattens russefeiring. Politiet i Kristiansand og Trondheim kunne melde om en travel natt, uten store problemer, mens det i Bergen og Haugesund også var rolig.

(NTB)

SLAGSMÅL: 
En person ble sendt til sykehus etter slagsmål utenfor Nationaltheatret. Foto: Morten Holm/SCANPIX
SLAGSMÅL: En person ble sendt til sykehus etter slagsmål utenfor Nationaltheatret. Foto: Morten Holm/SCANPIX Vis mer