AVSLØRENDE FORSKNING: Kanadisk forskning viser at økt alkoholinntak øker faren for ubeskyttet sex.
AVSLØRENDE FORSKNING: Kanadisk forskning viser at økt alkoholinntak øker faren for ubeskyttet sex.Vis mer

Fylla øker faren for ubeskyttet sex

Her er listen over årets mest innlysende forskningsresultater.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): Det amerikanske populærvitenskapelige magasinet Scientific American har kåret årets meste opplagte forskningsresultater.

Selv om mange av funnene forskerne har kommet fram til virker åpenbare, er det ingen selvfølge før en forsker statistisk kan bevise at det faktisk stemmer.

Gir ubeskyttet sex Øverst på listen til det amerikanske magasinet topper forskningen som bekrefter at vi mennesker lettere kan ty til usikker sex etter at å ha inntatt alkohol. Det er kanadiske forskere som har funnet svaret på.

De gjennomførte tolv studier på sammenhengen mellom alkohol i blodet og ubeskyttet sex - og hold på hatten:

Jo mer alkohol i blodet, jo større sannsynlighet for ubeskyttet sex.

Listen over de opplagte forskningsresultatene fortsetter.

Elsker gjørme På en tredjeplass havner forskningen som viser at hasjrøyking og bilkjøringen er en dårlig kombinasjon. Sjåfører som har røykt marihuana kan lettere havne i bilulykker, og faren øker avhengig av hvor ofte man røyker.

Et annet forskningsresultatet som lett havner i samme skuff er griser gleder over gjørme. Forskningen viser at julemiddagen vår faktisk elsker å bade i gjørme.

På bunn av topp 5-listen havner forskningen som viser motemagasinene har en tendens til å velge unge kjendiser og modeller.

Ifølge leserundersøkelser er 22 prosent av leserne av magasinene over 50 år, men forskerne har «avslørt» at kun 9 prosent av kvinnene som er avbildet er over 40 år. Livstilsmagasinet Vogue hadde kun en kvinne over 40 år på forsidene i 2010. Det var skuespiller Halle Berry (44).