Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Fyllefest i Arendal

- Gedigen fyllefest, melder politiet i Arendal fra helgens båtrace i sørlandsbyen. Hele ni personer ble tatt for fyllekjøring på sjøen.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Til sammenligning ble ti båtførere anmeldt for promille på sjøen i hele fjor. I løpet av sine 16 år som båtpoliti har ikke politibetjent Knut Olaf Knudsen opplevd maken, skriver Aftenposten.

-Det er en folkefest av en annen verden, men også en gedigen fyllefest. Vi kunne bare plukke ut den ene promillekjøreren etter den andre. Vi tok bare toppen av et stort isfjell, sier Knudsen til Aftenposten.

Skjærgården i Arendal minnet i helgen mest om en flytende fyllefest. Båtracet lokket til seg hundrevis av småbåter, og mange båtførere så ut til å gi blaffen i promillegrensen på 0,8.

Torsdag kveld tok politiet sin første promillekjører. Fredag fulgte de opp med tre pågripelser. I løpet av lørdag kveld og natt til søndag avsluttet de med å knipe ytterligere fem fyllekjørere på sjøen.

(NTB)

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media