Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Fyllekjører innrømmer bildrap i sterk YouTube-video

Han ønsker å forhindre andre å kjøre i fylla.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): - Jeg tar fullt ansvar for det jeg har gjort.

Dette er noe av det Matthew Cordle sier i en sterk YouTube-video, der han innrømmer uaktsomt drap på Vincent Canzani (61), skriver NBC News.

Cordle forteller at han fyllekjørte 22. juni i år, og kræsjet i bilen der avdøde Canzani satt.

Han forteller videre at han tilstår drapet for å hindre andre å begå samme uaktsomhet.

Videoen ble først publisert gjennom den sosiale organisasjonen «Because I Said I Would». Organisasjonen er et støtteforum for mennesker i Ohio, som vil gjøre en endring i livet sitt, og gruppen er opprettet av Alex Sheen.

- Kunne ikke la være I en lederartikkel på «Because I Said I Would», forteller lederen av organisasjonen, Sheen, om hvorfor han valgte å fortelle historien til drapsmannen Matthew Cordle.

- Jeg fikk en melding på Facbook av en mann med en historie som var så sterk at jeg ikke kunne si nei til å fortelle den, skriver Sheen.

- Jeg har truffet Matt, og kan med sikkerhet si at han virkelig angrer på det han har gjort. Selv om han viser enorm anger i videoen, kan han ikke bringe Canzani tilbake til livet. Han fortjener årevis i fengsel, legger han til.

Videoen blir brukt som bevis Cordle har gått ut med fullt navn til flere amerikanske nyehtsmedier, og bekrefter at det hele ikke er et PR-stunt, men en genuin tilståelse.

Ifølge NBC News har forsvarsadvokat Ron O'Brien sagt til AP at han har sikret seg en kopi av videoen som bevis, og at Cordle risikerer åtte år i fengsel.

Se John Seamans historie I fjor skrev Dagbladet om John Seaman, som opplevde at datteren Kellie ble rammet av hjerneskade etter fyllekjøring.

En stor SUV med en beruset bilfører kom kjørende i over 130 km/t på rødt lys. Den store bilen meiet inn i bilen der Kellie satt.

Seamans publiserte en sterk video til verden fra datteren Kellies (20) sykeseng. Videoen ser du til litt lenger opp i denne saken.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling