Fyllekjørte med båten på slep - uten tilhenger

Bil, båt og full mann endte i grøfta.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): En full mann i 50-årene ringte politiet natt til fredag, og meldte at han hadde kjørt i fylla i Kåfjord i Troms.

Han ba om hjelp etter han hadde kjørt bilen sin i grøfta.

Der lå også båten hans, som han hadde slept med seg etter bilen uten tilhenger. Mannen hadde festet båten på bilens slepekrok med et tau, og dratt den etter seg på asfalten.

- Båten var 19-20 fot stor, og denne handlingen er hinsides all fornuft. Men mannen hadde veldig høy promille da politiet kom til stedet, og da er vel ikke fornuften den sterkeste egenskapen, sier operasjonsleder Jøran Bugge i Troms politidistrikt til Dagbladet.

Mannen skal ha vært alene i bilen, og verken han eller andre skal ha kommet til skade.

- Det ble tatt blodprøve av mannen, og han ble kjørt til legevakt. Det var ikke mulig å få så mye informasjon fra mannen i natt, men han vil nok bli avhørt i løpet av dagen, sier Bugge.

Bra det skjedde så tidlig Operasjonsleder vet ikke hvor lang slakk mannen hadde på tauet til båten, men det kunne lett ha oppstått veldig farlige situasjoner.

- Ja, det kunne det selvfølgelig ha gjort. Heldigvis var dette tidlig på morgenen da det normalt er lite trafikk på veien, sier Bugge til Dagbladet.

Mannen er ikke tidligere kjent av politiet.